неделя, 24 януари 2010 г.

България търси талант, Парти и Dem Divas


Оказа се доста силна седмица.. Имахме 1 седмица да подготвим нещо страхотно за втория кръг на "България търси талант", трябваше и визията да решим пак за нула време. Но когато работиш в най-голямо напрежение, но и с положителна емоция и нагласа, тогава си способен да направиш чудеса. Така стана с нас тази седмица - за пръв път сами си подарихме чудо!

Не знаем дали някога сме танцували така, както като излязохме пред журито и публиката. Но със сигурност не са ни се радвали така - продължаваме напред с 3 "ДА"-та, Магърдич Халваджиян и цялата публика на крака! Още по време на самия танц настроението на публиката вдигна още повече адреналина с виковете и отброяването на такта. И каквото и да стане в следващите кръгове, емоцията, щастието, което изпитахме няма да се забрави никога!

Това се оказа още един повод за празнуване и партито ни в клуб The Moon вчера беше още по-радостно за нас. Дойдоха много от нашите приятели, танцувахме и се забавлявахме с тях, с Knas, Lil Dob и със страхотната подкрепа от пулта в лицето на ISP и Fruit Sessions.



С две думи - силна седмица.
Какво предстои ли? За щастие, много неща! Новата ни зала вече е факт, тренировките тръгват с пълна сила, а ние събираме идеи за следващия кръг на новото риалити. Междувременно може и да ви изненадаме с още някое парти. Знае ли човек. :)

Благодарим на всички, които са до нас и които ни подкрепиха!

Няма коментари:

Публикуване на коментар